BIG NEWS
20 oktober 2021 update
WORD IN EEN KLAP DE GROOTSTE EXPO 58 VERZAMELAAR TER WERELD!

François Van Kerckhoven (69), de man met mogelijk de grootste Expo 58 verzameling ter wereld, stopt er mee en zet die volledige collectie souvenirs van de wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel, het resultaat van 40 jaar verzamelen, in de etalage.
Lees hier meer

BIG NEWS
20 oktober 2021 update
ROCK 'N' ROLL NIEUWS

Vanaf november is Mind And Heart, het debuut album van Emma Mattucci, de dochter van Be-Bop's gitarist Mario Mattucci, ook uit op vinyl op het Britse label CJRO Records.
Lees hier meer

RECENSIES
20 oktober 2021 update
Lees hier meer over deze en meer nieuwe releases
now read our reviews also in

BE THERE!
20 oktober 2021 update

Download hier de R&R-agenda

BIG NEWS
5 oktober 2021 update
COMMANDER CODY VERTROKKEN NAAR DE OZONSFEER

Op 26 september overleed de op 19 juli 1944 geboren zanger-pianist George Frayne IV alias Commander Cody, in 1967 de oprichter van Commander Cody & his Lost Planet Airmen, de groep die als eerste en als geen ander western swing, country, rock 'n' roll, rockabilly, boogie woogie, jump blues en truckersongs vermengde tot countryrock en dat absoluut niet slecht deden voor een stel oude hippies.
Lees hier meer

BIG NEWS
5 oktober 2021 update
GEEN CLIFF & THE SHADOWS MEETING...

De Cliff Richard & the Shadows Fan Meeting in Berkel-Enschot op 30 oktober wordt afgelast. "Door regelgeving hebben een aantal (buitenlandse) bands afgezegd of kunnen niet naar Nederland komen, waardoor ik geen goed programma kan rond krijgen", aldus organisator Ferry Sijben.
Lees hier meer

BIG NEWS
29 september 2021 update
ROCK 'N' ROLL NIEUWS

Op 21 september kwam het bericht dat Michael Pförtner, al meer dan dertig jaar een bekend gezicht in de Amsterdamse rock 'n' roll scene en in de Cruise Inn, overleed aan de gevolgen van Parkinson.
Lees hier meer

 

klik hier voor de knoppenbalk indien deze niet aan de linkerkant zichtbaar is


(reclame)
naar de website!