BIG NEWS
1 juli 2022 update
KEEP ON ROCKIN'!

Fotografe Anno van der Heide werkt aan een fotoboek getiteld Keep On Rockin', het resultaat van jarenlang fotograferen tijdens de D-Days van het Amsterdamse rock 'n' roll café de Cruise Inn.
Lees hier meer

BIG NEWS
1 juli 2022 update
RONNY SIGO VAN THE JOKERS OVERLEDENUit België komt het bericht van het overlijden op 76-jarige leeftijd van de in 1946 geboren Ronald Antoon M. Sigo die in 1962 op zijn vijftiende gitarist werd van de in 1959 opgerichte Antwerpse gitaargroep The Jokers.
Lees hier meer

RECENSIES
1 juli 2022 update

 

 

Lees hier meer over deze en meer nieuwe releases
now read our reviews also in

BE THERE!
1 juli 2022 update

Download hier de R&R-agenda

BIG NEWS
22 juni 2022 update
ROCK 'N' ROLL NIEUWS

Batmobile brengt in samenwerking met de Bredase brouwerij Bliksem zijn eigen bier op de markt, een blond BatmoBeer met alcoholgehalte van 6,5 % dat naar hun zeggen beter is dan Leffe en Grimbergen.
Lees hier meer

ROCKIN' LIFESTYLE
8 juni update
DADDY TO THE RESCUE (5 juni 2022)

De buienradar is tegenwoordig één van mijn beste vrienden geworden. Hij bepaalt immers of ik naar een openlucht optreden vertrek of niet.
Lees hier meer

BIG NEWS
1 juni 2022 update
SEATSNIFFERS SNUFFELEN TERUG AAN STOELEN

Het hing al enige tijd in de lucht maar we mochten er nog niets van zeggen: België's bekendste, populairste, langstlopende, internationaalste en beste rootsrock combo The Seatsniffers komen opnieuw bij elkaar!
Lees hier meer

BIG NEWS
1 juni 2022 update
MR. DYNAMO OVERLEDEN

Op 29 mei overleed de op 10 januari 1935 (= twee dagen na Elvis) in Arkansas geboren Ronald "Ronnie" Hawkins die uitgroeide tot de peetvader van de rock 'n' roll in Canada
Lees hier meer

 

klik hier voor de knoppenbalk indien deze niet aan de linkerkant zichtbaar is


(reclame)
naar de website!